Geen producten (0)

Geen producten (0)

Artemide verlichting voor een exclusieve uitstraling

Wie Artemide noemt, noemt design en kwaliteit in één adem in dit merk. Artemide is één van de meest gerenommeerde verlichtingsmerken in de wereld. Het merk ontwerpt en produceert lampen met een strak, modern en tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt Artemide verlichting exclusief en een waar item om te hebben in huis. Ongeacht welke ruimte u wilt inrichten met verlichting, of het nu gaat om uw plafond, wanden, vloeren, bureau of nachtkastje, Artemide is altijd gemakkelijk toe te passen en zorgt voor een unieke sfeer binnen uw huis. Artemide verlichting is altijd gemakkelijk toe te passen en zorgt voor een unieke sfeer binnen uw huis.

Artemide lamp voor in huis

Een Artemide lamp voor in huis is een zeer goede investering. Het merk heeft veel tijd en energie gestopt in het ontwikkelen van lampen die zowel functioneel zijn als een statement maken binnen ieder interieur. En dat is goed gelukt. Aan de hand van verschillende series van Artemide, ziet u duidelijk verschil in design. Op deze manier helpt het merk u op weg om uw huis geheel in één stijl in te richten. Weet u al welke stijl u wilt doorvoeren in uw huis? Selecteer dan de Artemide lampen die hier het beste op aansluiten of laat u inspireren door de verschillende series.

Transformeer uw huiskamer met een Artemide hanglamp

Voor een unieke en opvallende lamp voor in de woonkamer, boven de eettafel of op kantoor, kunt u met een Artemide hanglamp zeer goed uit de voeten. De kleine serie Artemide hanglampen bestaat uit lampen met één kap, twee kappen en verfijnde ovale uitsnijdingen aan. Stuk voor stuk, uniek en verfijnd. De hanglampen met kappen zijn geheel draaibaar en in verschillende standen te wentelen. Op deze manier kunt u de lamp in iedere gewenste positie geplaatst worden. Daarnaast zijn de kleuren van de kappen uitgevoerd in genuanceerde kleuren. Hieraan is duidelijk te zien dat het merk zich focust op het design van de hanglamp in zijn totaliteit. De Artemide hanglampen met ovale uitsnijdingen zijn wit van kleur en komen goed tot zijn recht in een interieur waar alle aandacht uit mag gaan naar dit bijzondere object. Door de uitgesproken vormen is de ovale Artemide hanglamp een ware eye catcher.

Verlicht donkere hoeken met een Artemide vloerlamp

Om donker hoeken te verlichten of een hoek op te vullen, kan een vloerlamp de uitkomst bieden. Kiest u voor een Artemide vloerlamp, dan komt u terecht in de serie Artemide Tolomeo. De reeks van Artemide Tolomeo kenmerkt zich door doelgerichte verlichting. Alle Artemide vloerlampen zijn dan ook volledig draaibaar in de richting die u wenst. Een vloerlamp van dit merk kan dus zowel dienen als sfeerverlichting, door deze richting een muur te draaien, of als functionele verlichting, om bijvoorbeeld te kunnen lezen. Het assortiment van Artemide vloerlampen beslaat lampen met een perkamenten of aluminium kap. Tevens kunt u kiezen voor twee of drie regelbare armen.

Geef uw huis extra dimensie met Artemide wandlampen

De wandlampen van Artemide komen, evenals de vloerlampen, bijna allen uit de collectie Tolomeo. Door het directe licht, zijn de wandlampen ideaal toe te passen boven de bank of bij het bed. Daarnaast zijn de kappen van de wandlampen in alle richtingen draaibaar. Ook voor de Artemide wandlampen geldt dat deze uitgerust zijn met een aluminium of perkament kap. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor wandlampen met wentelbare armen of een kap direct op het voetstuk geplaatst.

Klantenreviews